ETF BET Tradeville - primul ETF romanesc

ETF BET Tradeville are ca obiectiv replicarea indicelui BET al Bursei de Valori Bucuresti: cuprinde cele mai lichide 16 companii listate la BVB (fara SIF-uri). Simbol bursier: TVBETETF

Descriere ETF BET Tradeville

ETF BET Tradeville este primul ETF romanesc listat la Bursa de Valori Bucuresti.

ETF BET Tradeville ofera investitorilor expunere pe bursa romaneasca prin replicarea cat mai precisa a performantei indicelui BET. Fondul investeste doar in actiuni din componenta indicelui BET si depozite bancare in vederea minimizarii erorii de replicare.

ETF BET Tradeville este administrat de S.A.I. Tradeville Asset Management S.A. si avea o valoare initiala a activului net de 500.000 RON. Depozitarului fondului este BRD – Groupe Societe Generale.

Blocul minim de tranzactionare este de 1 unitate, pretul de referinta in prima zi fiind de 5 RON/unitate.
Toti investitorii care au deschis un cont de tranzactionare la BVB vor putea achizitiona unitati de fond ETF similar cu achizitionarea unei actiuni.

Clientii Tradeville beneficiaza de comision promotional de tranzactionare de 0.25% pentru ETF BET Tradeville, avand o valoare minima de 1.9 lei/ordin executat (integral sau partial).

SSIF Tradeville SA actioneaza in calitate de market maker pentru a asigura cele mai bune conditii de lichiditate.

Structura indice BET

Indicele BET este alcatuit din cele mai lichide 16 companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Simbol Nume companie
F.P. S.C. FONDUL PROPRIETATEA S.A.
SNP OMV PETROM S.A.
SNG S.N.G.N. ROMGAZ S.A.
BRD BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A.
TLV BANCA TRANSILVANIA S.A.
BVB S.C. BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A.
TEL C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA
SNN S.N. NUCLEARELECTRICA S.A.
TGN S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A.
EL S.C.D.F.E.E. ELECTRICA S.A.
M MEDLIFE S.A.
COTE CONPET S.A.
DIGI Digi Communications N.V..
ALR ALRO S.A.
SFG Sphera Franchise
WINE Purcari Wineries

Documente ETF BET Tradeville

Pentru a mai buna cunoastere a noului instrument de tranzactionare ETF BET Tradeville consultati documentele de emisiune:


Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa luati in considerare daca intelegeti modul in care functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

S.S.I.F. Tradeville S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, București, România, cod poștal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)