Fonduri de investitii

Un fond mutual este un organism de plasament colectiv (OPC) ce reuneste disponibilitatile banesti ale mai multor investitori, transformandu-le in investitii pe piata de capital sau piata monetara. 

 
ETF BET TradeVille

ETF BET TradeVille – singurul fond deschis de investitii (Exchange Traded Fund) din Romania tranzactionat la Bursa de Valori Bucuresti – este administrat de S.A.I. TradeVille Asset Management S.A. si are ca obiectiv replicarea performantei indicelui BET al Bursei de Valori Bucuresti. 

Avantaje ETF BET TradeVille pe scurt:

  • Ofera investitorilor expunere pe bursa romaneasca prin replicarea cat mai precisa a performantei indicelui BET
  • Diversificarea imediata a portofoliului – se tranzactioneaza ca orice actiune
  • Comision promotional pentru clientii TradeVille de 0,25%, avand o valoare minima de 1.9 lei/ordin executat (integral sau partial); In cazul ordinelor executate prin mai multe tranzactii, comisionul minim este aplicat o singura data pe ordin.
  • Lichiditate garantata de Market Maker (TradeVille)

Tranzactiile intra-day nu se aplica tranzactiilor cu obligatiuni, titluri de stat si ETF BET TradeVille. 

Pentru a putea tranzactiona ETF BET Tradeville este necesar sa aveti cont deschis la TradeVille, va puteti deschide cont din aplicatia web Stratrade 2.0 sau aplicatia mobila TradeVille - accesati aici Deschide Cont la TradeVille .
Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina : ETF BET TradeVille

Global Investing Fund

Global Investing Fund (GIF) este un fond inchis de investitii, administrat activ. Fondul urmareste sa identifice si sa profite de pe urma dislocarilor economice globale din pietele de actiuni, valute si marfuri. 

Acest fond este potrivit: 

  • Investitorilor individuali care cauta expunere pe pietele internationale de actiuni si pe pietele valutare (FOREX), dar nu au suficient timp pentru a urmari piata
  • Investitorilor institutionali care cauta expunere pe fonduri administrate activ care au un grad scazut de corelatie cu piata de actiuni.

Iti oferim posibilitatea de a investi in Global Investing Fund (fond inchis - politica permisiva), administrat de S.A.I. TradeVille Asset Management S.A., CUI: 11344069; Nr. Registrul Comertului: J40/12600/1998; Autorizata la CNVM prin Decizie CNVM Nr.: 3000/08.07.2004. GIF este avizat de ASF prin Avizul nr. 18/25.04.2013 si a fost inscris in Registrul ASF sub nr.CSC08FIIR/400036.

Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina : https://sai-tradeville.ro/global-investing-fund
Date contact: www.sai-tradeville.ro

*Cititi prospectul de emisiune inainte de a investi in aceste fonduri
*Fondurile deschise de investitii comporta nu numai avantajele ce le sunt specifice, dar si riscul nerealizarii obiectivelor, inclusiv al unor pierderi pentru investitori, veniturile atrase din investitie fiind, de regula, proportionale cu riscul.
Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa luati in considerare daca intelegeti modul in care functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

S.S.I.F. Tradeville S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, București, România, cod poștal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)