Safetech: suprasubscriere record pentru plasamentul privat de actiuni intermediat de TradeVille

Data: 22/10/2020

Pe 19 octombrie 2020, TradeVille a intermediat cu succes un plasament privat pentru actiunile Safetech Innovations (simbol: SAFE), companie romaneasca de securitate cibernetica. Oferta a fost suprasubscrisa in doar 37 de secunde, iar pana la finalul zilei plasamentul a inregistrat o rata record de suprasubscriere de 8,6 ori.

• Safetech Innovations a intentionat sa atraga 2,5 milioane RON. Au fost vandute 625,000 de actiuni, adica 20% din capitalul social al companiei, cu o valoare nominala de 0,2 RON/actiune.
  • In oferta, investitorii au subscris actiuni SAFE in valoare totala de peste 21 milioane RON. Actiunile vor fi alocate investitorilor in mod proportional.
  • In urma ofertei, capitalizarea de piata a Safetech Innovations a ajuns la 12,5 milioane RON. Actiunile SAFE vor intra la tranzactionare pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti.

Fondata in 2011 si avand in prezent 43 de angajati, Safetech Innovations ofera solutii de monitorizare, audit, gestionare si securitate cibernetica.

• Este singura companie din Romania acreditata ca partener in NATO Industry Cyber Partnership (NICP). Printre clientii companiei se regasesc grupuri financiar-bancare, companii locale si multinationale de energie, FMCG, telecomunicatii, IT si transporturi.
  • In primul semestru al acestui an, Safetech Innovations a inregistrat venituri de 5,3 milioane RON (+60,7% fata de S1 2019) si un profit net de 450.246 RON (+61,5% fata de S1 2019).
  • In 2019, compania a inregistrat venituri de 10,5 milioane RON (+56,4% fata de anul precedent), un profit net de 1,25 milioane RON (+26,3% fata de anul precedent) si o marja de profit net de aproape 12%.

Sursa:

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa luati in considerare daca intelegeti modul in care functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

S.S.I.F. Tradeville S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, București, România, cod poștal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.