TradeVille:Retrospectiva anului 2020

Data: 23/12/2020

Piata de capital din Romania din acest an a fost una foarte buna continuandu-se dinamica pozitiva din ultimii ani.

Aportul TradeVille la cresterea activitatii de finantare prin piata de capital a fost unul major, reusind sa asiguram, prin intermediul plasamentelor private derulate de noi, peste jumatate din finantari. Urmarim o evolutie a pietei in conditiile in care anul acesta economia globala si nationala a inregistrat o scadere ampla in trimestrul al doilea iar perspectivele pentru a doua parte a anului pareau sumbre. Suntem in mijlocul unui proces de dezvoltare organica a pietei de capital din Romania iar atragerea de noi Emitenti va continua in mod natural si in anul 2021. Vrem sa vedem accesand finantari companii dornice de a creste rapid si sustenabil prin intermediul bursei, din domenii de activitate cat mai diverse, astfel incat sa putem oferi investitorilor cat mai multe variante investitionale interesante.

Pana atunci va prezentam evolutia 2020 si rezultatele TradeVille.