TradeVille:Retrospectiva anului 2020

Data: 23/12/2020

Piata de capital din Romania din acest an a fost una foarte buna continuandu-se dinamica pozitiva din ultimii ani.

Aportul TradeVille la cresterea activitatii de finantare prin piata de capital a fost unul major, reusind sa asiguram, prin intermediul plasamentelor private derulate de noi, peste jumatate din finantari. Urmarim o evolutie a pietei in conditiile in care anul acesta economia globala si nationala a inregistrat o scadere ampla in trimestrul al doilea iar perspectivele pentru a doua parte a anului pareau sumbre. Suntem in mijlocul unui proces de dezvoltare organica a pietei de capital din Romania iar atragerea de noi Emitenti va continua in mod natural si in anul 2021. Vrem sa vedem accesand finantari companii dornice de a creste rapid si sustenabil prin intermediul bursei, din domenii de activitate cat mai diverse, astfel incat sa putem oferi investitorilor cat mai multe variante investitionale interesante.

Pana atunci va prezentam evolutia 2020 si rezultatele TradeVille.


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)