Obligatiunile iHunt Technology se listeaza la Bursa

Data: 11/02/2021

Din 12 februarie obligatiunile din prima emisiune iHunt Technology vor putea fi tranzactionate pe sistemul multilateral de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti.

• Simbol: HUNT23. Denominate in lei, au scadenta la 3 ani si o rata anuala fixa a cuponului de 8.75% platibila semestrial.
  • Obligatiunile au fost emise prin plasamentul privat intermediat de TradeVille in octombrie 2020. iHunt Technology a atras 7 milioane lei pentru investitii si consolidarea brandului propriu, valoarea totala a subscrierilor depasind 10 milioane lei.

iHunt Technology a fost fondata in 2015, iar in 2019 a devenit primul retailer online si brand de telefoane mobile din Romania listat la Bursa de Valori Bucuresti (simbol HUNT pe AeRO Premium).

• In prezent, compania are o capitalizare bursiera de peste 72 milioane lei, comparativ cu 12 milioane lei la finalul primei zile de tranzactionare din 2019.
  • Desi continua sa comercializeze produse ale unor branduri straine, ponderea telefoanelor mobile marca iHunt a crescut accelerat in ultimii ani: de la 44% in 2018 la 85% in 2019 si peste 95% in prima jumatate a anului 2020.
  • In primele 9 luni din 2020, iHunt Technology a inregistrat venituri totale de 26.6 milioane lei (+62% fata de perioada similara din 2019) si un profit net de peste 3.8 milioane lei.