Plasamentul privat de actiuni MAMBRICOLAJ se incheie in prima zi cu suprasubscriere de 76%

Data: 04/09/2020

Intermediat de TradeVille, plasamentul privat de acțiuni MAMBRICOLAJ a fost închis anticipat în prima zi, la prețul maxim de 20 RON/acțiune, cu o suprasubscriere de 76%

București, 4 septembrie 2020 -- Plasamentul privat de acțiuni emise de MAMBRICOLAJ și intermediat de TradeVille pe 3 septembrie 2020 a fost închis anticipat în prima zi, la prețul maxim de 20 RON/acțiune, cu o suprasubscriere de 76%. Toate acțiunile oferite au fost subscrise în primele 3 minute ale plasamentului, peste 90% din subscrieri fiind făcute prin platforma online de tranzacționare TradeVille.

Suma atrasă în cadrul ofertei de acțiuni va fi folosită de MAMBRICOLAJ pentru deschiderea de noi magazine în București și alte arii metropolitane importante precum Brașov, Cluj sau Iași. Acțiunile emise vor fi listate în perioada următoare pe piața SMT a Bursei de Valori București.

Oferta de acțiuni a constat în vânzarea unui număr de 423,000 acțiuni ordinare și nominative la un preț cuprins între 16 RON/acțiune și 20 RON/acțiune.

Numărul total de acțiuni subscrise în cadrul ofertei a fost de 744,418, depășind cu 76% cantitatea de acțiuni pusă la vânzare. Valoarea subscrierilor efectuate a fost de 13,825,348 RON, depășind de aproape 3 ori condiția închiderii cu succes a ofertei. Numărul total de subscriitori a fost de 93.

“Suntem bucuroși să constatăm interesul foarte ridicat al investitorilor pentru oferta de acțiuni și dorința acestora de a ni se alătura în proiectul construirii unei companii etalon atât în industria de bricolaj, cât și la Bursa de Valori București. Listarea la bursă este o direcție strategică a companiei, parte a planului de extindere accelerată a rețelei de magazine MAMBRICOLAJ în principalele centre urbane din România. Ne dorim în felul acesta să fim mai aproape de clienții noștri și să le oferim o variantă mult mai eficientă de a-și procura mobilă sau accesorii de mobilă din supermarketul nostru, folosindu-se și de avantajul primirii unei consultanțe specializate și al serviciului de proiectare de mobilă.", a indicat Cristian Găvan, CEO, MAMBRICOLAJ.

“Interesul mare al investitorilor a fost dovedit de rapiditatea închiderii ofertei. Acest lucru arată că, într-adevăr, bursa este pentru oameni: atât pentru cei care caută alternative de plasament cu potențial ridicat, cât și pentru antreprenori, inclusiv pentru cei care nu sunt din domeniul tehnologiei. Nu este, deci, necesar să fi redecoperit roata sau să ai anvergura unei companii multinaționale pentru a te finanța de la bursă. Tot ce trebuie este să ai deschiderea și să îți asumi organizarea necesară pentru a oferi investitorilor care îți acordă capitalul lor o experiență bună ca partener în afacerea pe care o dezvolți. Onestitatea și organizarea clădesc încrederea, iar aceasta conduce la cele mai bune rezultate pentru toți cei implicați. In acest context, TradeVille facilitează apropierea investitorilor de antreprenori, punând la dispoziția clienților săi soluții online și mobile de investiții”, a afirmat Ovidiu-George Dumitrescu, Director General Adjunct, TradeVille.

Despre MAM Bricolaj SA:
MAMBRICOLAJ a fost înființată în 2011 de către Cristian Găvan, având ca principale direcții de business comercializarea de materiale și accesorii de mobilă, bricolaj în mobilă și oferirea de servicii de proiectare în mobilă. In prezent, compania operează două magazine în București și un magazin online, fiind pregătită să se extindă în alte arii metropolitane importante din țară. Clientela MAMBRICOLAJ include atât profesioniști și pasionați de mobilă, cât și o categorie tot mai largă a publicului larg interesată de proiectarea de mobilă potrivit unor cerințe particulare de calitate și spatiu.

Despre TradeVille:
TradeVille este un broker cu vechime de peste 25 de ani pe piața de capital din România și oferă clienților de retail acces facil și rapid la Bursa de Valori București și la marile burse internaționale. La TradeVille, deschiderea conturilor de tranzacționare este 100% online, clienții putând investi de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefoane mobile. În 2020, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori București cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a performanțelor bursiere: Brokerul anului pe segmentul de retail, Premiul pentru inovație în industria de brokeraj și, respectiv, Cel mai activ intermediar pe piața primară a pieței AeRO.

Cristian Găvan, CEO, MAMBRICOLAJ

Ovidiu-George Dumitrescu, Director General Adjunct, TradeVille


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)