TradeVille intermediaza oferta publica de majorare de capital pentru Bittnet Systems

Data: 11/01/2021

Incepand din 14 ianuarie 2021, poti participa in oferta publica de majorare de capital pentru Bittnet Systems, liderul pietei de IT Training din Romania si prima companie romaneasca de IT listata pe segmentul Principal al Bursei de Valori Bucuresti.

Tipul finantarii:

• Oferta publica de majorare a capitalului social prin aporturi in numerar.

Bittnet Systems va emite 18.178.550 actiuni ordinare la un pret de subscriere de 0,59 lei/actiune in etapa exercitarii drepturilor de preferinta.

Cine este Bittnet Systems?

• Fondata in 2007, a devenit lider in IT Training oferind certificari Microsoft, Cisco, Oracle, Amazon, IBM si Google.

Dincolo de IT Training, Bittnet Systems s-a extins in servicii de retelistica si centre de date, servicii cloud si alte servicii IT.

De la listare, Bittnet Systems si-a crescut cifra de afaceri de aproape 8 ori, de la 10 milioane lei in 2015 la 75 milioane lei in primele 9 luni din 2020.

Foloseste in mod activ piata de capital pentru finantare, avand deja listate 5 emisiuni de obligatiuni corporative. Intermediata de TradeVille, precedenta oferta publica de majorare a capitalului social derulata in perioada februarie – aprilie 2020 a atras peste 9 milioane lei.

Avantajele subscrierii:

• Poti cumpara la un discount actiuni nou-emise de una dintre cele mai dinamice companii de IT din Romania.

Discountul este de 20% fata de pretul mediu din perioada celor 30 de zile de dinaintea datei de 28 decembrie 2020, daca ai deja drepturile de preferinta BNETR08 in baza carora poti subscrie.

Daca ai deja drepturi de preferinta Bittnet Systems - BNETR08, subscrierea pentru actiunile nou-emise te ajuta sa eviti diluarea in structura actionariatului.

Cum subscrii:

• Pasul 1 (14.01.2021 – 22.01.2021): cumperi “dreptul de a subscrie” (adica drepturile de preferinta, simbol BNETR08) in baza carora vei putea participa la Pasul 2.

- Sunt necesare 7 drepturi BNETR08 pentru fiecare 1 actiune nou-emisa.

- Prin TradeVille este simplu sa cumperi drepturi de preferinta: lansezi un ordin ( vezi aici cum) de cumparare pe simbolul BNETR08.

Pasul 2 (27.01.2021 – 25.02.2021): subscrii actiuni noi in baza drepturilor BNETR08 detinute.

- Prin TradeVille este simplu sa subscrii: lansezi un ordin (vezi aici cum) de cumparare pe simbolul BNET. Atentie: trebuie sa mentionezi “OFERTA” in campul Formular detaliat > Observatii

- Pentru fiecare 1 actiune noua, vei plati 0,59 lei (pretul la care vei face subscrierea) + 7 drepturi BNETR08. TradeVille nu percepe niciun comision de subscriere, dar Depozitarul Central iti va percepe 21 lei / operatiune de subscriere (indiferent de cate actiuni subscrii in acea operatiune).

- Nu uita ca pe 25.02 subscrierile se incheie la ora 13:00.

Situatii speciale:

- Daca ai drepturile de preferinta BNETR08 in Sectiunea 1 la Depozitarul Central si vrei sa subscrii in Pasul 2 in baza lor, cel mai simplu este sa iti deschizi cont si sa transferi acele drepturi la TradeVille, apoi poti urma Pasul 2 de mai sus. Daca nu iti doresti asta, te rugam sa urmezi procedura descrisa in Nota privind valorile mobiliare.

- Dupa data de 25 februarie 2021, drepturile de preferinta BNETR08 se anuleaza.

- Ulterior datei de 25 februarie 2021: actiunile noi ramase ne-subscrise vor face obiectul unui plasament privat intermediat de TradeVille. Cei interesati ne pot trimite un e-mail la [email protected] cu titlul “Plasament privat BNET 2021” (participarea va fi acceptata doar in limite disponibile).

Link-uri utile:

• Prospectul in vederea majorarii capitalului social prin aport in numerar al societatii Bittnet Systems S.A. conform hotararii AGEA nr. 4/29.04.2020 este constituit din urmatoarele documente:

- Nota privind valorile mobiliare emise de Bittnet Systems si Rezumatul (link), aprobate prin Decizia ASF nr. 16/07.01.2021 (link)

- Documentul de inregistrare universal (link), aprobat prin Decizia ASF nr. 867/15.07.2020 (link)

Daca nu subscrii online, vei avea nevoie de Formularul de subscriere (link)
In cazul in care vor fi permise revocarile si vei dori sa revoci, vei avea nevoie de Formularul de revocare (link)

Deschide-ti cont de tranzactionare TradeVille 100% online.

Ai intrebari? Iti oferim LiveHelp ONLINE.

Scurt tutorial video despre cum subscrii pe platforma online TradeVille.

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.