iHunt Technology: plasament privat de obligatiuni suprasubscris cu 45%

Data: 05/11/2020

Pe 30 octombrie 2020, TradeVille a incheiat in mod anticipat in conditiile unei suprasubscrieri cu 45% plasamentul privat de obligatiuni corporative denominate in RON emise de iHunt Technology (simbol HUNT23), companie romanească de tehnologie specializata in comercializarea de telefoane mobile, gadget-uri si accesorii listata pe sistemul multilateral de tranzactionare operat de Bursa de Valori Bucuresti la categoria AeRO – Premium (simbol HUNT).

• Plasamentul privat s-a derulat pe 29 si 30 octombrie 2020, fiind oferite 70.000 de obligatiuni cu o valoare nominala de 100 RON/obligatiune. Valoarea totala a subscrierilor a fost de 10.149.400 RON.
  • Oferta a fost suprasubscrisa inca din prima zi, fiind incheiata in mod anticipat dupa o suprasubscriere cu 45%. Majoritatea subscrierilor au fost facute online prin platforma de tranzactiona TradeVille.
  • Obligatiunile urmeaza sa fie listate pe sistemul multilateral de tranzactionare operat de BVB.

Fondata in 2015, iHunt Technology comercializeaza pe piata romaneasca telefoane mobile, gadget-uri si accesorii atat sub brandul propriu, cat si din portofoliul altor producatori.

• In prezent, strategia companiei se concentreaza tot mai mult pe vanzarea de telefoane mobile sub propriul brand iHunt, acestea urcand la o pondere de pana la 95% din totalul veniturilor obtinute.
  • In primul semestru din 2020, iHunt Technology a inregistrat o cifra de afaceri de 14.7 milioane RON (+52% fata de perioada comparabila din 2019). Profitul net a fost de 1.88 milioane RON, de peste 3 ori mai mare decat rezultatul final obtinut la sfarsitul anului trecut.

Sursa: