Emisiuni noi de titluri de stat la Bursa de Valori Bucuresti

Data: 26/02/2021

Atentie! Vineri 19 martie subscrierile se pot face pana in ora 13.

• Dobanzile anuale pentru emisiunile in lei: 2,85% la 1 an, respectiv 3,1% la 3 ani.
  • Dobanda anuala pentru emisiunea in euro: 1,55% la 5 ani.
  • Dobanzile titlurilor de stat raman atractive comparativ cu cele bancare.
  • Ulterior perioadei de subscriere, titlurile de stat vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti si vor putea fi tranzactionate similar obligatiunilor corporative.

Prin TradeVille vei putea subscrie simplu de pe orice ecran, fara comision de subscriere:

• Daca esti deja client, subscrii din platforma online de tranzactionare sau direct din aplicatia mobila Android/iOS. Banii utilizati pentru subscriere trebuie sa fie in prealabil decontati.
  • Daca nu esti client: deschiderea unui cont de tranzactionare TradeVille este 100% online, completarea secventelor ia doar cateva minute si primesti confirmarea deschiderii in urmatoarea zi lucratoare. Alimentarea contului este la fel de simpla, prin transfer bancar din internet banking sau Revolut. Ai toate informatiile esentiale in pagina FAQ si la nevoie iti oferim asistenta rapida via chat integrat in platforma/aplicatie, email sau telefonic.

Ce trebuie sa mai stii despre noile titluri de stat:

• Valorile nominale: 100 lei pentru titlurile in lei, respectiv 100 euro pentru titlurile in euro.
  • Subscrierile minime:5.000 lei pentru titlurile in lei, respectiv 1.000 euro pentru titlurile in euro.
  • Dobanzile sunt platite anual in contul de tranzactionare, iar la maturitate investitorii primesc principalul. Veniturile obtinute atat din dobanzi cat si din castigurile de capital nu sunt impozabile.