Prin TradeVille poti cumpara noile titluri de stat din oferta Fidelis

Data: 06/11/2020

Prin TradeVille -- deschide un cont de tranzactionare TradeVille-- poti cumpara titlurile de stat in RON si EUR din noua oferta Fidelis pentru investitori persoane fizice direct din platforma online de tranzactionare Startrade 2.0 si aplicatia mobila TradeVille. Oferta se deruleaza in perioada 9 - 27 noiembrie, ulterior titlurile de stat vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Titlurile de stat din noua oferta Fidelis puse la dispozitie investitorilor persoane fizice in perioada 9 - 27 noiembrie 2020 au urmatoarele caracteristici:

• In RON, scadenta la 1 an, dobanda anuala de 3.5% (simbol R2112A).
  • In RON, scadenta la 3 ani, dobanda anuala de 4% (simbol R2312A).
  • In EUR, scadenta la 5 ani, dobanda anuala de 1.85% (simbol R2512AE).
  • Valoarea nominala a titlurilor de stat in RON este de 100 lei/titlu, iar pentru titlurile stat in EUR este de 100 EUR/titlu.
  • Pragul minim de subscriere este de 5.000 RON pentru titlurile de stat in RON, respectiv 1.000 EUR pentru titlurile de stat in EUR.
  • Conform legislatiei in vigoare, dobanzile si castigurile de capital realizate din detinerea si tranzactionarea titlurilor de stat emise de Statul Roman prin Ministerul Finantelor Publice sunt venituri netaxabile.

Datele relevante pentru noua oferta de titluri de stat pentru investitori persoane fizice:

• 9 - 27 noiembrie 2020: perioada derularii ofertei.
  • 27 noiembrie 2020: alocarea titlurilor de stat subscrise in cadrul ofertei.
  • 4 decembrie 2020: data tranzactiei (data de inregistrare a tranzactiilor aferente ofertei in sistemul Bursei de Valori Bucuresti).
  • 7 decembrie 2020: data estimata a primei zile de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti.

Deschide un cont de tranzactionare TradeVille si poti subscrie in noua oferta de titluri de stat direct din platforma online sau de pe telefonul tau mobil. Beneficiezi de alimentari si retrageri rapide si asistenta ultra-prompta la intrebarile tale.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa luati in considerare daca intelegeti modul in care functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

S.S.I.F. Tradeville S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, București, România, cod poștal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.