Noul plasament privat de obligatiuni iHunt Technology a fost inchis anticipat si suprasubscris cu 23%

Data: 27/01/2021

Intermediat de TradeVille, plasamentul privat de obligatiuni iHunt Technology a fost inchis anticipat si suprasubscris cu 23%.

Bucuresti, 27 ianuarie 2021

TradeVille a incheiat pe 26 ianuarie in mod anticipat in conditiile unei suprasubscrieri cu 23% plasamentul privat de obligatiuni corporative denominate in RON emise de iHunt Technology, companie romaneasca de tehnologie specializata in comercializarea de telefoane mobile, gadget-uri si accesorii listata pe sistemul multilateral de tranzactionare operat de Bursa de Valori Bucuresti la categoria AeRO – Premium ( simbol HUNT).

Obligatiunile emise in cadrul plasamentului privat (simbol HUNT25) au scadenta la 4 ani si o rata anuala fixa a cuponului stabilita de emitent de 8,75% platibila semestrial. Au fost oferite 70.000 de obligatiuni cu o valoare nominala de 100 RON/obligatiune. Valoarea plasamentului a fost de 7 milioane lei, valoarea totala a subscrierilor efectuate fiind de 8.627.900 RON.

Plasamentul privat a fost suprasubscris inca din prima zi, fiind incheiat in mod anticipat dupa o suprasubscriere cu 23%. Majoritatea subscrierilor au fost facute online prin platforma de tranzactionare TradeVille.

„ Incheiem cu succes a doua emisiune de obligatiuni iHunt, aceasta fiind suprasubscrisa tot din prima zi. Succesul noii emisiuni de obligatiuni consolideaza increderea investitorilor in strategia iHunt de crestere profitabila si accelereaza deschiderea de noi piete de desfacere. Reconfirmarea increderii investitorilor cu aceasta noua runda de obligatiuni va conduce la o dezvoltare mai rapida a brandului iHunt si totodata intrarea pe alte game de produse noi.”

- Cezar Catalin Stroe,
Director General, iHunt Technology

„ Cu doua oferte intermediate de TradeVille pana la finalul lunii ianuarie, anul 2021 debuteaza in forta si are toate sansele sa devina cel mai bogat in oferte de pana acum. Observam ca atat antreprenorii cat si investitorii devin din ce in ce mai interesati de aceasta sursa de finantare, respectiv de plasare a economiilor, care in tarile din Vest este folosita deja de sute de ani. Avem acum ocazia sa captam aceasta energie fantastica si sa o folosim pentru a sustine dezvoltarea unor campioni nationali. TradeVille isi continua astfel misiunea de democratizare a capitalismului si le multumeste antreprenorilor si investitorilor ca aleg in numar din ce in ce mai mare aceasta cale catre prosperitate.”

- Ovidiu-George Dumitrescu,
CFA, Director General Adjunct, TradeVille

Despre iHunt Technology

Fondata in 2015, iHunt Technology comercializeaza pe piata romaneasca telefoane mobile, gadget-uri si accesorii atat sub brandul propriu, cat si din portofoliul altor producatori. Ponderea principala de aproximativ 90% din cifra de afaceri o au vanzarile de telefoane mobile. Daca initial se concentra pe distributia de telefoane mobile sub branduri straine, incepand din 2018 strategia companiei s-a mutat catre vanzarea de telefoane mobile sub marca proprie, acestea avand in prezent o pondere de 95% din totalul veniturilor obtinute.

In primele 9 luni din 2020, iHunt Technology a inregistrat o cifra de afaceri de 26,65 milioane RON, in crestere cu 62% comparativ cu perioada similara din 2019, in timp ce profitul net obtinut a fost de 3,87 milioane RON. Cu ocazia publicarii rezultatelor financiare, compania a remarcat cresterea vanzarilor pe seama diversificarii si a adaptarii continue a portofoliului de produse la piata tinta.

iHunt Technology a fost primul retailer online si brand romanesc de telefoane mobile listat la Bursa de Valori Bucuresti (in iulie 2019). Actiunile HUNT s-au apreciat cu 41% in 2020, capitalizarea bursiera a companiei fiind in prezent de peste 63 milioane RON.

Despre TradeVille

TradeVille este un broker cu vechime de peste 25 de ani pe piata de capital din Romania si ofera clientilor de retail acces facil si rapid la Bursa de Valori Bucuresti si la marile burse internationale.

In 2020, TradeVille a intermediat peste 50% din plasamentele de actiuni si obligatiuni corporative cu o rata de succes de 100% pentru companii din diferite industrii: ingrasaminte organice (Norofert), tehnologie si servicii IT (Bittnet Systems, Safetech Innovations si iHunt Technology), agricultura, mobila si bricolaj (Agroland si MAMBricolaj), imobiliare (Impact Developer&Contractor), precum si banci si institutii financiare (Libra Internet Bank si Patria Bank).

Tot in 2020, TradeVille a primit din partea Bursei de Valori Bucuresti cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a performantelor bursiere: Brokerul anului pe segmentul de retail, Premiul pentru inovatie in industria de brokeraj si, respectiv, Cel mai activ intermediar pe piata primara a pietei AeRO.


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 71% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)