Agroland: agricultura 2.0

Data: 08/10/2020

In asteptarea unui plasament privat de actiuni care va fi intermediat de TradeVille, cea mai mare retea de magazine agricole din tara a anuntat ca va extinde la nivel national AgTech TM.

• Este primul program complet de incubare de startup-uri din Romania care stimuleaza si sustine inovatia in agricultura.
  • AgTech TM va debuta cu hackathon-ul online AgTech TM Spark Weekend (13 - 15 noiembrie 2020) dedicat tuturor celor care vor sa dezvolte startup-uri de tehnologie cu impact direct in agricultura.
  • Miza incubatorului de afaceri: mentorat, acces la reteaua de business Agroland si finantare pentru fiecare dintre cele 5 echipe care isi transforma ideea in startup.

Agroland a incheiat primul semestru din acest an cu venituri de 121 milioane RON, mai mari cu 18% fata de perioada comparabila din 2019, in timp ce profitul net s-a majorat cu 59% la 8,4 milioane RON