Visual Fan (Allview): debut pe AeRO pentru actiunile ALW

21/07/2021

Visual Fan, compania romaneasca specializata in tehnologii mobile inovatoare si accesibile care detine brandul Allview, debuteaza pe 26 iulie la bursa noastra: actiunile cu simbolul ALW intra la tranzactionare pe piata AeRO.
  • Actiunile ALW au fost emise in oferta primara de vanzare tip plasament privat incheiata cu succes de TradeVille pe 23 aprilie si suprasubscrisa de peste 6 ori. Pretul final de vanzare stabilit in plasament a fost de 140 RON/actiune.
  • Visual Fan a reusit sa atraga peste 15 milioane RON cu aceasta ocazie, fonduri destinate finantarii activitatii curente, accelerarii vanzarilor si intensificarii campaniilor de marketing. Subscrierile totale inregistrate au fost de aproape 100 milioane RON.
  • In urma incheierii cu succes a plasamentului privat, capitalizarea anticipata a Visual Fan se situa la peste 155 milioane RON
  • Prioritatea Visual Fan imediat dupa listarea actiunilor ALW: capitalizarea puternica a companiei prin intermediul tuturor mecanismelor Bursei, inclusiv majorari ale capitalului social cu actiuni gratuite acordate anual.