Safety Broker: cel mai mare broker de asigurare din Romania

15/06/2021

Brokerajul in asigurari: tot mai multi bani, business intens si tentatia consolidarii locale si a extinderii internationale. O piata care a crescut in 2020 cu peste 9% fata de anul precedent, insumand prime intermediate in valoare de aproape 8 miliarde RON si un grad de intermediere de peste 68% din totalul primelor brute subscrise de asiguratori.

    Iar Safety Broker este de 8 ani consecutiv liderul acestei piete. Cu o experienta de aproape 16 ani si un portofoliu de peste 1 milion de clienti. Castigator recent al Trofeului de Excelenta Retail la Premiile Brokerilor de Asigurare 2021.

  • Este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital privat care opereaza in Romania si Republica Moldova. Cu o vasta retea de sucursale si agentii la nivel national.
  • In luna martie a acestui an, a devenit primul broker creator de produse de asigurare din Romania , in urma avizului primit din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara.
  • La finalul anului trecut avea o cota de piata de peste 7%, reusind sa intermedieze prime de asigurare in valoare totala de 119 milioane EUR, mai mare cu aproape 10% fata de anul precedent.
  • Din perspectiva portofoliului, compania a inregistrat in 2020 cresteri importante pe segmentele care privesc asigurarile de garantii, adica noua vedeta a pietei asigurarilor (+79%), asigurarile de sanatate (+32%) si asigurarile de locuinte (+17%). Asigurarile CASCO au marcat o crestere a primelor intermediate de 17%, in timp de segmentul asigurarilor RCA a crescut cu aproape 6%.

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 70% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)