Libra Invest: investesti direct din mobile banking si ai transferuri instant

Data: 06/04/2021

Prin TradeVille poti face tranzactii bursiere ultra-rapide cu asistenta ultra-prompta. Daca ai un cont bancar Libra Internet Bank inregistrat in relatia cu TradeVille (in lei), beneficiezi si de transferuri de bani instant catre/din contul tau de tranzactionare.

• Simplu. Direct din Libra Mobile Banking, in sectiunea “Plati”, acceseaza “Alimentare TradeVille”. Alimentarile sunt procesate automat (in limita a 50.000 lei/zi).
  • Si retragerile sunt instant. Transferi bani imediat din contul tau de tranzactionare TradeVille catre contul tau bancar Libra Internet Bank (tot in limita a 50.000 lei/zi).
  • Instant si util imediat: asociaza un card Libra Internet Bank si dispui instantaneu de banii retrasi din contul tau de tranzactionare TradeVille.
  • Mai mult: poti face alimentari si retrageri oricand. Seara, noaptea sau in weekend-uri. Cu adevarat 24/7.
  • Nu te costa nimic. Comision zero.

Profita de Mobile Banking + cardul Libra Internet Bank si fa-ti banii sa circule instantaneu la bursa si chiar in afara ei.

Pentru informatii suplimentare despre transferurile instant, nu uita ca suntem la un click sau doua distanta.