Executive Invest by TradeVille: o noua provocare

Data: 12/04/2021

Din 9 aprilie pana pe 22 mai. Un parteneriat intre prima scoala de afaceri din Romania si cel mai premiat broker de retail in 2021 care impreuna au peste 50 de ani de experienta in business si pe piata noastra de capital.

  Ce-si propune Executive Invest by TradeVille?
 • Participantii in programul Executive MBA al ASEBUSS vor descoperi pas cu pas bursa noastra prin intermediul unui cont demo TradeVille.
 • Cei 24 de manageri inscrisi in parteneriatul "Executive Invest by TradeVille" vor tranzactiona in mod virtual actiuni si obligatiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti. Pe platforma online sau direct de pe telefonul mobil.
 • Si nu oricum, ci intr-o competitie. Una cum n-a mai fost de mult.
  Timp de 30 de zile, contul demo TradeVille va oferi cursantilor Executive MBA al ASEBUSS suma de 50.000 lei (bani virtuali) pe care acestia ii pot folosi pentru a cumpara si a vinde instrumente financiare listate la preturile pietei.
 • Clasamenul final va tine cont de randamentul obtinut (60% din punctajul final), diversitatea portofoliului (30% din punctajul final) si numarul de tranzactii efectuate (minimum 5 pe saptamana; 10% din punctajul final).
 • Evaluarea intermediara va avea loc dupa primele 3 saptamani de la debutul competitiei.
  Cine este ASEBUSS?
 • Prima scoala de afaceri din Romania care a oferit, in 1993, un program romano-american Executive MBA in colaborare cu universitati prestigioase din SUA, impunandu-se rapid ca lider de piata in domeniul educatiei manageriale.
 • Are avantajul experientei nord-americane in educatie, prin abordarea integrata a dezvoltarii manageriale si accent pe studii de caz. Beneficiaza de o echipa de profesori romani si americani pregatiti la standarde internationale.
 • Programul Executive MBA este oferit in parteneriat cu Kennesaw State University din Atlanta, Georgia (SUA). Un al doilea program, Entrepreneurial MBA, a fost lansat in 2013 si beneficiaza, incepand din 2019, de colaborarea cu Washburn University din Topeka, Kansas (SUA).

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 71% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)