SEMINAR BUCUREȘTI

Cum abordăm tranzacțiile pe instrumente derivate?

Vino la cursul Tradeville
pe 17 mai de la ora 17:00

Dacă nu poți ajunge, lasă-ne aici email-ul tău și te anunțăm la următoarea sesiune

Pentru a fi anuntat înainte de urmatoarea serie de cursuri Tradeville, lasă-ne adresa ta de email aici:

x
ÎNSCRIE-TE ACUM

Îți mulțumim pentru interesul manifestat față de seminariile noastre. Din păcate, locurile pentru acest eveniment au fost ocupate.

Lasă-ne aici email-ul tău și te vom anunța la următoarea sesiune.

Îți mulțumim,
Echipa Tradeville

La finalul cursului vei avea răspunsuri clare despre:

 • dinamica și randamentele pe piața SPOT
 • cum poți profita de oportunitățile din piață
 • cum faci analiza tehnică în platforma AT PRO
 • situația din acest an pe bursele de acțiuni
 • cum se poate profita pe seama tranzitiei economiei chineze
 • cum ar arăta un portofoliu global pentru 2016
Alternate Text

Program

 • 17:00   Primire participanți
 • 17:15   Prezentare produse derivate (CFD)
 • 18:00  Analiză tehnică în platforma AT PRO
 • 18:45  Pauză de cafea
 • 19:00   Cât de complicat va fi acest an pe bursele de acțiuni?
 • 19:15   Se poate profita pe seama tranzitiei economiei chineze?
 • 19:45   Cum ar arăta un portofoliu global pentru 2016?
 • 20:00   Sesiune întrebări și discuții
ÎNSCRIE-TE

Când?

Marți, 17 mai, la ora 17:00

Unde ?

Bd. Carol I 34-36, etaj 2, sala Cristal

Cât ?

Gratuit

ÎNSCRIE-TE

Părerea participanților

“Vă scriu acest mail pentru a felicita Tradeville pentru platforma online și pentru toate serviciile oferite, și implicit pe dvs. pentru că mi-ați facilitat accesul la aceste servicii. Sunteți al treilea broker cu care lucrez și vreau să vă spun că oferiți cele mai bune servicii posibile. Felicitări!”

Paul Prisecaru, Economist
“O echipă dedicată de profesioniști care oferă expertiză tehnică fundamentată. Am ales Tredeville în baza unei experiențe reușite de aproape 7 ani.”

Seminariile organizate de echipa Tradeville sunt bine structurate, interactive și cu beneficiu imediat.” Iulian Harpă, Head of Internal Audit Department Green – Group

Iulian Harpă, Head of Internal Audit Department Green – Group
“Excelent! Apreciez în mod special stilul discuției, felul foarte interactiv în care a avut loc, deschiderea vorbitorului la întrebări și la comentarii din partea audienței. Toate acestea pe lângă calitatea foarte crescută a informațiilor transmise!”

Dan Sulică
„Cu siguranță am apreciat inițiativa și doresc să mai particip la astfel de sesiuni. Este evident nivelul înalt de competențe dovedit de speakeri și, deși este încă prea devreme în ceea ce mă privește, pot spune că Tradeville poate fi considerat un partener de încredere în aceea ce privește tranzacționarea pe piața de capital.”

Dan Vasile – participant seminar Totul despre Forex, 23 aprilie 2013
„În cele două cursuri organizate de Tradeville am avut șansa să cunosc profesioniști care pot împărtăși participanților informații valoroase. Subiectele dezbătute au fost propuse de echipă Tradeville în colaborare cu participanții la curs și astfel fiecare a primit răspunsuri la întrebările pe care le avea.”

Aurelia Stan, Consultant judic

Speakeri

Mihai Nichisoiu

Mihai Nichișoiu - Directorul diviziei de fonduri a Tradeville, Vanguard Asset Management „Nicicând în istorie, frecvența și magnitudinea dislocărilor monetare, fiscale și politice nu au fost mai mari. Dobânzile continuă să fie la minime record și vor rămâne în urma inflației. În consecință, oportunitățile de speculație și investiție abundă. Fie că vrem să cumpărăm dolari americani pentru a beneficia de o apreciere importantă și surprinzătoare generată de revirimentul economiei SUA, să vindem yeni japonezi în așteptarea unei crize fiscale gigantice la Tokyo, să cumpărăm aur pentru noi maxime record sau bănci de la periferiile zonei euro la cotații incredibil de atractive, vom rămâne într-o perioadă extrem de favorabilă speculațiilor și investițiilor, nu economisirii în sens tradițional.” Mihai Nichișoiu - Directorul diviziei de fonduri a Tradeville, Vanguard Asset Management

+ Citește mai mult - Mai puțin
Cătălin Miron

Cătălin Miron - Broker „Dinamica și diversitatea instrumentelor produselor derivate fac ca acestea să fie indispensabile pentru orice trader important. Cu toate că sunt adesea folosite ca instrumente de hedge risk, principalul avantaj este efectul de levier. În momentul în care vei înțelege cum functionează, vei descoperi că tranzacționarea lor este mai mult o știință decât un pariu.” Cătălin Miron - Broker

+ Citește mai mult - Mai puțin

Adresă

CUM AJUNGI LA NOI

B-dul Carol I, nr. 34-36, clădirea IBC Modern, etajul 2, sala Cristal