Positive Volume Index (PVI)

Positive Volume Index se focalizeaza asupra zilelor in care volumul a crescut semnificativ fata de sedinta anterioara. Premiza de la care se porneste este este aceea investitorii incomplet informati iau pozitii in zilele in care volumul de tranzactionare este in crestere.

Interpretare Positive Volume Index (PVI) 

investitorii neinformati tranzactioneaza in zilele cu volum de tranzactionare cu volum in crestere fata de sedintele anterioare. Dimpotriva, in zilele cu variatie negativa a volumlui de tranzactionare, se spune ca pozitiile sunt luate pe piata de catre asa-zisii ‘smart-money’(investitorii informati). 

desi se presupune ca PVI arata ce fac ‘smart-money’, acesta variaza in aceeasi directie cu trendul preturilor.

 


Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa luati in considerare daca intelegeti modul in care functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

S.S.I.F. Tradeville S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, București, România, cod poștal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)