Acceleration/Deceleration (ACC)

Acceleration/Deceleration masoara acceleratia sau deceleratia trendului curent. Acest indicator isi va schimba directia inaintea oricarei schimbari de trend. El actioneaza ca un semnal de alarma anterior altor indicatori, oferind avantaje comparative evidente.

Valoarea 0 este luata ca reper pentru echilibrul dintre puterea trendului si acceleratie. Daca indicatorul este mai mare decat 0 probabilitatea ca trendul crescator sa continue este mai mare. Invers, daca valorile acestuia sunt negative exista probabilitatea mai mare ca trendul descrecator sa continue.

De fapt, acest indicator arata situatiile in care nu trebuie sa luam o anumita pozitie pe respectivul activ. Nu este indicata o vanzare in momentul in care acesta are valori pozitive respectiv o cumparare atunci cand acesta se situeaza sub 0.

 


Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa luati in considerare daca intelegeti modul in care functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

S.S.I.F. Tradeville S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, București, România, cod poștal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)