Deschide cont demo Actiuni

  • Inveti sa tranzactionezi la bursa fara sa pierzi bani si in conditii de piata reala
  • Tranzactionezi la BVB 50.000 RON virtuali timp de 30 zile
  • Ai acces gratuit la varianta virtuala a platformei Startrade 2.0
  • Asistenta gratuita din partea specialistilor Tradeville
  • Poti participa gratuit la webinariile Tradeville (seminarii online)

Login cont demo la BVB

Pentru a te autentifica pe contul demo de tranzactionare la bursa viziteaza pagina http://virtual.tradeville.eu.

Despre contul demo la BVB

Contul demonstrativ permite acces la varianta virtuala a platformei Tradeville - Startrade 2.0 (prezentare platforma Startrade 2.0), prin intermediul careia vei putea tranzactiona gratuit actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Tranzactionarea in cadrul contului demo are loc exclusiv in spatiul virtual si nu influenteaza in nici un fel evolutia actiunilor listate la BVB.

Pentru a putea avea acces la platforma virtuala trebuie sa iti creezi un cont demonstrativ completand formularul alaturat. Vei primi pe email coordonatele de logare si link-ul de activare.

Odata activat, ai la dispozitie 30 de zile si 50.000 lei, bani virtuali, pe care ii poti utiliza exclusiv pentru tranzactii virtuale. Vei putea cumpara actiunile listate la BVB care sunt incluse in lista actiunilor ce se pot tranzactiona prin contul demo, cu conditia ca aceste sume sa acopere actiunile care urmeaza a fi cumparate.

Tranzactiilor virtuale li se va aplica doar comisionul virtual de tranzactionare de 0.7%, nu si cel minim de 1.9 lei/ordin.

Nume si prenume(*)

Email(*)

Telefon(*)

Judet(*)

Nume utilizator(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 74% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa luati in considerare daca intelegeti modul in care functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

S.S.I.F. Tradeville S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, București, România, cod poștal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.