Bine ai venit


Pentru completarea cu succes a formularelor de deschidere de cont ai nevoie de:

  • Aproximativ 10 minute;
  • Actul de identitate;
  • Un extras de cont bancar;
  • O camera pentru selfie;
  • O factura de utilitati,sau alt document justificativ in care apare domiciliul;

In procesul de deschidere online a unui cont de tranzactionare la bursa, pentru a te ajuta, dupa fiecare pas, datele completate de tine sunt salvate automat. Pe email vei primi link-ul care iti va permite reluarea deschiderii de cont de la ultimul pas completat si in acest fel vei putea finaliza deschiderea de cont de pe un alt calculator sau oricand iti este convenabil.

Inainte de a merge mai departe te rugam sa citesti documentul de prezentare.


Pentru a continua este necesar sa confirmati ca ati citit documentul de prezentare.

Ai nevoie de ajutor?


Suna la Helpdesk

021-318.75.55

Luni-vineri 9:00 - 18:00

Prezentare Presentation Termeni si conditii Politica de confidentialitate Site map Cariere Contact

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 68% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa luati in considerare daca intelegeti modul in care functioneaza CFD-urile si daca va puteti permite sa va asumati riscul ridicat de a va pierde banii.

S.S.I.F. Tradeville S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, București, România, cod poștal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.