Mereu ți-ai purtat visurile cu tine.
Acum este timpul să investești în ele.

Îndeplinește-ți visurile prin Ulise, partenerul celor mai iscusite idei de investiții

Investește întelept cu ajutorul celui mai iscusit portal de fonduri pentru vise îndeplinite! Ulise este primul agregator din România ce îți oferă constant idei de investiții în fonduri listate pe cele mai mari burse ale lumii. Fie că vrei să investești în inovații în tehnologie, telecom, sănătate sau responsabilitate socială, aici ai parte de tot sprijinul și expertiza unei echipe dedicate, ca tu să îți vezi visurile devenite realitate!

Fă primul pas către a-ți vedea visul îndeplinit.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând:
Cu Ulise investești în visurile tale în 3 pași simpli:

1.Explorezi

Găsești sute de fonduri de investiții care te aduc garantat mai aproape de visurile și obiectivele tale.

2.Înțelegi

Primești sprijin și răspunsuri la orice întrebare, în orice moment, așa încât să investești în domeniul cel mai potrivit ție.

3.Tranzacționezi

Cumperi/vinzi fondurilor listate, prin intermediul contului tău online, în orice moment și de pe orice device.

 

Cele mai populare fonduri

Tehnologie
Genetică, Inteligență Artificială sau Internet of Things? Profită de potențialul industriei tehnologiei și descoperă cele mai potrivite companii din acest sector!

VEZI FONDURI
Telecom
Inovațiile au puterea de a schimba lumea. Și nu întâmplător acest sector înregistrează o creștere accelerată la nivel global! Investește întelept cu ajutorul lui Ulise!

VEZI FONDURI
Sănătate
Domeniul investițiilor în sănătate reprezintă un interes major pentru societățile în plină dezvoltare. Fii parte activă din acest proces și alege instrumente de investiții listate pe cele mai mari burse ale lumii!

VEZI FONDURI
Responsabilitate socială
Devino parte din această mișcare globală și investește într-un viitor mai sigur! Pentru că nu vrei să fii doar spectator, pentru că vrei ca investiția ta să conteze și, de ce nu, pentru că este unul dintre trendurile de investiții. Numărul de fonduri de acest tip a crescut în 2016 cu 21, un avans de 75% față de numărul de la finalul lui 2015.

VEZI FONDURI